Ya Hala... welkom!

 

Ten gevolge van de steeds groeiende vraag naar halal producten in binnen- en buitenland, hebben wij in 2010 het initiatief genomen om een uitgebreid pakket aan halal diepvriesproducten samen te stellen voor industriële klanten en groothandelaars.

 

Onze producten zijn bereid met speciaal geselecteerde kruiden. Deze kruiden betekenen onmiskenbaar een toegevoegde waarde, en zijn kenmerkend voor de producten van Ya Hala Halal. Wij zijn ervan overtuigd dat ons assortiment een verrijking zal zijn voor onze klan-ten en de consumenten.

 

De bedenkster en tevens oprichtster van Ya Hala Halal heeft met deze nieuwe producten wellicht een kleine revolutie teweeg gebracht op het gebied van halal voedsel.

 

Dankzij de diversiteit in het assortiment en de speciale kruiden, zal in de toekomst een veel groter publiek bereikt kunnen worden, en zullen halal producten wellicht meer geaccepteerd worden door de niet-moslim bevolking. Je hoeft geen moslim te zijn om van halal voedsel te kunnen en vooral te durven genieten. De naam Ya Hala Halal is dan ook doelbewust gekozen: YA HALA is het Arabische woord voor “WELKOM”.

 

YA HALA in één zin: Een ware oase in de halal voedselmarkt.

 

© 2014 - Ya-Hala Halal - Privacyinfo@yahalafood.com